Over ZND Makelaardij

Bij ZND Makelaardij weet je precies wat we doen en wat het kost. ZND Makelaardij onderscheidt zich van andere makelaars doordat wij alleen werken met vaste tarieven waarin alle kosten inbegrepen zijn.

ZND Makelaardij biedt je:

  • Uitgebreide kennis van de Noord-Hollandse huizenmarkt – we kennen de mensen en de huizen
  • Jarenlange ervaring als makelaars en taxateurs – profiteer van onze ervaring en vakkennis
  • Scherpe onderhandelingsvaardigheden – voor jou de beste prijs, of je nu koopt of verkoopt
  • Maatwerkpakketten voor de verkoop van je huis – je weet precies waar je aan toe bent.
  • Ruime openingstijden en beschikbaarheid – wij werken wanneer het jou en onze andere klanten het beste uitkomt, dus ook ‘s avonds en in het weekend

WhatsApp ZND Makelaardij!

ZND Makelaardij doet het net even anders dan anderen. We zijn een stel jonge makelaars en willen dat onze klanten het contact met hun makelaar vooral weer leuk vinden. We werken daarom het liefst met mensen die net zo zijn als wij: prettig in de omgang, open en direct. Echte Noord-Hollanders, zeg maar.

We zien vaak dat onze klanten het kopen of verkopen van een huis behoorlijk spannend vinden. Ook daarom zijn we altijd goed bereikbaar: via WhatsApp of natuurlijk gewoon via de telefoon. Zo kunnen we je altijd het laatste nieuws rond je huis vertellen. En kun jij ons altijd je vragen stellen.

In 2005 is ZND Makelaardij opgericht door Wiebe van den Berg en zijn toenmalige compagnon. Tijdens onze stage bij een makelaarskantoor leerden we makelaar Hans Zaadnoordijk kennen, een ervaren makelaar en rot-in-het-vak. Zaadnoordijk zag toekomst in ons als jonge makelaars en vanaf het begin was hij betrokken bij ZND Makelaardij.

Onze belangrijkste drijfveer om een eigen makelaardij te starten was dat we het anders wilden gaan doen dan andere makelaars. Dus bij ons vind je geen dure auto’s en zeker geen arrogante praatjes. We willen gewoon hard werken, met en voor onze klanten.

Maak kennis met je makelaars

Wiebe van den Berg NVM makelaar-taxateur

Wiebe van den Berg
“Onze klanten worden verliefd op een woning. Gelukkig huren ze mij in voor het zakelijke deel: onderhandelen over een scherpe prijs. Als makelaar ben ik helder: dit is wat ik voor je doe en dit kost het je. Dus geen achteraf kosten of moeilijk gedoe.”

Eigenwijze makelaar-taxateur (1983). Kan niet stilzitten en vindt het heerlijk om op pad te zijn. Is een kei in het nauwkeurig taxeren van woningen en weet raad met elk pand. Houdt zich het liefst bezig met het opnemen en aankopen van woningen en onderhandelt graag op het scherpst van de snede. Wiebe gaat altijd voor een eerlijke prijs en doet graag nét dat beetje extra voor z’n klanten. Begint elke dag om 8 uur.

Op z’n 24ste kocht hij z’n 1e huis, een hoekwoning met grote tuin in Alkmaar. En daar woont hij nog steeds met veel plezier, samen met zijn vriendin.

Bel Wiebe op 06-30582433 of mail naar wiebe@zndmakelaardij.nl.

En als je zin hebt in een kop koffie, dan ben je van harte welkom bij ons op kantoor

Overweeg je een huis te kopen of te verkopen, of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.