Je huis verkopen?

Optimale presentatie op Funda voor de verkoop van je woning, maatwerkpakket vanaf € 895,- all-in

Je huis verkopen. Ons dagelijks werk.

Profiteer van onze marktkennis en makelaarservaring, en bepaal hoeveel je zelf doet of uitbesteedt aan de ZND verkoopmakelaar. Altijd een vast & fair tarief dat je alleen betaalt als je ook echt je woning hebt verkocht.

  • Snelle verkoop door uitgekiende verkoopstrategie
  • Kies maatwerkpakket met all-in vast tarief
  • Met slimme tips voor perfecte presentatie
  • Bespaar geld, tijd en moeite
  • Proactieve makelaars als ambassadeurs voor je woning

Maak een afspraak

Onze pakketten

ZND Basispakket

**

ZND Comfortpakket

***
Woningopname met prijsadvies
Presentatie met tekst en foto's
Woning op Funda e.a. websites
Ontwerpen digitale brochure
Drukken brochures
Bezichtigen coördineren en verzorgen
Prijs­onderhandelingen
Opstellen koopovereenkomst
Bijwonen overdracht notaris
€ 995,-
inc. btw
vanaf
€ 2.500,-
inc. btw

Bestellen

Meer informatie

Bestellen

Meer informatie

Je huis op een presenteerblaadje: Funda Presentatiepakket

Het presentatiepakket is een bewezen sterke combinatie van plattegronden, professionele fotografie en video, samen zorgen deze producten voor een verdubbeling van de online kijkduur en het aantal contactaanvragen! De kosten voor het Funda Presentatiepakket bedragen € 300,- all-in.

Huis verkopen? Elke dag worden er huizen verkocht, nog steeds

Als je je huis snel – en voor een goede prijs – wilt verkopen, dan zijn er 2 dingen heel belangrijk: de prijs en de presentatie van je woning. Je huis moet tiptop in orde zijn. En de vraagprijs moet kloppen met wat de markt wil.

Strategisch prijsadvies

Al in het 1e gesprek dat wij samen voeren, krijg je ons onderbouwde advies over de beste strategie om je woning in de markt te zetten. Met een reële vraagprijs prijs je jezelf niet uit de markt en trek je absoluut de aandacht van kopers.

Tips en hulp voor een perfecte woningpresentatie

We geven je graag onze tips voor het aantrekkelijk presenteren van je woning. Onze klanten kiezen vaak voor samenwerken met een topstyliste uit ons netwerk. Als je wilt, kun jij ook hun hulp inschakelen. De makelaar maakt zelf haarscherpe foto’s van je woning, goed uitgelicht met oog voor ruimte én detail.

Natuurlijk krijgt je woning ook een perfecte presentatie op Funda, want dat is waar woningzoekers naar huizen kijken. Strakke foto’s en goede verkoopteksten zijn daarom erg belangrijk.

Proactieve verkopers

Je bent verzekerd van een stel enthousiaste ambassadeurs van je woning. We zijn actief op sociale media als Twitter om je woning onder de aandacht van woningzoekers te brengen.

En met een goed verhaal op zak leiden wij geïnteresseerden rond in je woning. Dat betekent concreet dat we verder gaan dan: ‘En dit is de woonkamer. En dit is de slaapkamer.’

Wij vinden dat je zo het gevoel van de woning niet kunt overbrengen. We wijzen op mooie details, attenderen op mogelijkheden en geven de bezoeker alle ruimte om zijn of haar eigen voorstelling van de woning te maken. Want zo verkoop je een huis!

3 NVM makelaars staan voor je klaar

Bij ZND makelaardij werken 3 makelaars: Mitch, Wiebe en Hans. Natuurlijk heb je een vaste contactpersoon. Maar het kan gebeuren dat die even de deur uit is. Daarom is het wel zo handig dat je dan terecht kunt bij een makelaar die ook toegang heeft tot het verkoopdossier van je woning.

Je kunt ons altijd bellen als je wilt weten hoe het met de verkoop van je woning is. Of kom langs – meestal staat de koffie klaar!

ZND Makelaardij kent de huizenmarkt in jouw regio als z’n broekzak

Je profiteert van ruim 50 jaar makelaarservaring. ZND Makelaardij is al jaren werkzaam in en rond Alkmaar en de Kop van Noord-Holland. Intussen kennen wij deze huizenmarkt met haar inwoners heel erg goed. We weten precies wat er speelt.

Altijd een vast & fair tarief

Bij ons weet je precies waar je aan toe bent. Daarom betaal je een vaste prijs voor onze diensten als verkoopmakelaar, die losstaat van de verkoopprijs van je woning. Ons tarief is ook nog eens all-in. Dat wil zeggen inclusief btw en administratiekosten. Gewoon een vaste, faire prijs.
En je betaalt alleen als je je woning echt hebt verkocht.

ZND Basispakket – Begeleiding & promotie

Samen gaan we aan het werk om je woning te verkopen. Je profiteert volop van onze kennis en ervaring. Zelf maak je o.m. de foto’s en de verkoopteksten. Wij zorgen ervoor dat je woning wordt aangemeld op de relevante woningsites. En natuurlijk kun je op ons rekenen bij de prijsonderhandelingen met kopers en aankoopmakelaars.

ZND Comfortpakket – Allround verkoopmakelaar

Wij nemen je het hele verkooptraject van je woning uit handen. Je hebt er geen omkijken meer naar. We doen de opname van de woning, zorgen voor een gelikte presentatie en voeren namens jou de onderhandelingen met kopers en aankoopmakelaars. Ook staan we je bij tijdens de overdracht bij de notaris.

Zoek je een makelaar? Neem contact met ons op.

Wil je dat wij je helpen bij het verkopen van een huis? Neem direct contact met ons op. Vul hieronder je gegevens in. We bellen je dan z.s.m. terug om te bespreken hoe wij het beste kunnen samenwerken. Je kunt natuurlijk ook gewoon bellen naar 072-7112740 of een mail sturen naar info@zndmakelaardij.nl.


Referenties

“Ik heb mijn woning uiteindelijk kunnen verkopen dankzij ZND Makelaardij. Bij ZND werken erg geduldige mensen die de tijd nemen voor hun klanten, waarmee het persoonlijke contact er mede voor heeft gezorgd dat de woning op een goede manier verkocht is.”

Joost Vellinga uit Egmond aan Zee Kocht en verkocht hun huis i.s.m. ZND Makelaardij